Vacatures notariaat

Vacature notarieel medewerker

Wegens verdere uitbreiding en herstructurering zijn wij, geassocieerde notarissen Van Oudenhove en Soutaer op zoek naar een gemotiveerde medewerker/dossierbeheerder mét ervaring in het notariaat voor een voltijdse betrekking.

Wie zoeken wij ?
– een dossierbeheerder met minstens 2 jaar ervaring
– met een voorkeur voor het vastgoedrecht (kredieten, verkopen, volmachten, verkavelingen,…)
– je kan je vlot uitdrukken zowel in een team als naar cliënteel
– je streeft er naar om bij te leren en beter te worden in jouw job
– je bent sociaal maar ook discreet
– je kan zelfstandig werken en bent tevens verantwoordelijk
– je bent stressbestendig en kan een tandje bijsteken in drukke periodes.


Wat bieden wij?
– je komt terecht in een jong en enthousiast team
– een goede werksfeer en teamgeest
– flexibele uren
– mogelijkheid om door te groeien
– zelfstandigheid
– opleidingen en een uitgebreide bibliotheek
– modern kantoorgebouw met vlotte bereikbaarheid
– aantrekkelijk loon

Wij kijken uit naar uw CV. Deze kan verstuurd worden naar joni.soutaer@belnot.be t.a.v. notaris Joni Soutaer.

Spontane sollicitatie

Wij kijken steeds uit naar gemotiveerde teamspelers die elke dag opnieuw het beste van zichzelf wensen te geven. Die gepassioneerd mensen willen bijstaan bij elke belangrijke beslissing in hun leven. Mensen die houden van een juridische uitdaging en willen doorgroeien.

Ons kantoor geeft mensen de kans zelfstandig te werken, maar worden eerst bijgestaan, zodat je niet aan je lot overgelaten wordt.

Wij hechten belang aan het volgen van studiedagen zodat u zich verder kan ontwikkelen. Stagiaires worden grondig voorbereid en bijgestaan, om de slaagkansen bij het examen te vergroten. Ook de teamspirit binnen het kantoor wordt niet vergeten. Zo houden wij elke maand een kantoorvergadering om zowel praktische als juridische punten te bespreken. Er worden ook juridische vergaderingen gehouden binnen elke rechtstak. Jaarlijks gaan wij met het kantoor op teambuilding.

Het kantoor beschikt over alle moderne apparatuur en een zeer uitgebreide bibliotheek, ten einde u toe te laten zo veel mogelijk kennis te vergaren.

Wij kijken uit naar uw CV. Deze kan verstuurd worden naar joni.soutaer@belnot.be t.a.v. notaris Joni Soutaer.

“Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum/ studies bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang. We kunnen gedurende deze termijn dan immers contact met u opnemen voor een nieuwe job opportuniteit binnen onze instellingen. Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door onze functionaris van gegevensbescherming te contacteren via joni.soutaer@belnot.be.. Wij zien erop toe dat al uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.”